/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F3f6fb3c6f4c26f1e61c6eaadb80951ef.jpg)
Той самий, що пили в Гаррі Поттері: як заготувати гарбузовий сік
Гарбузовий сік – це напій, який став гордістю навіть чарівного світу. Воно й не дивно, адже він не лише смачний, а й потішить корисними властивостями. 24 Каналрадить заготувати його на зиму за рецептом порталу Beszamel.
Як заготувати гарбузовий сік на зиму?
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– пів кілограма гарбуза;
– 2 склянки води;
– 2 склянки яблучного соку;
– пів склянки абрикосового пюре або соку;
– 2 чайні ложки цукру
– мед до смаку.
Приготування:
- Гарбуз нарізаємо дрібними шматочками, видаляємо насіння та волокна, викладаємо на деко, застелене пергаментом.
- Запікаємо при 190 градусах до м’якості.
- Після цього охолоджуємо, знімаємо шкірку та перетворюємо м’якоть на пюре.
- Додаємо решту інгредієнтів і добре перемішуємо.
- Переливаємо сік у стерилізовану банку та закручуємо.
- Зберігаємо в темному прохолодному місці
Смачного!
Правильне зберігання – важливий етап збереження свіжості будь-якого напою. Навіть відкорковане вино може гарно зберегти свій смак, якщо знати правила його зберігання.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала