/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F6754ead66c94a6f2db5ae60ce24fba65.jpg)
Закручуємо томатну пасту за лічені хвилини: все вирішить простий трюк на межі геніальності
Томатна паста пасує до великої кількості страв, особливо – до улюблених макаронів. Якщо знати один простий секрет – її приготування займе лише кілька хвилин, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Смачненьке".
Як швидко заготувати томатну пасту?
- Час: 45 хвилин
- Порцій: півлітрова банка
Інгредієнти:
– 3 кілограми стиглих помідорів;
– сіль до смаку.
Приготування:
- Помідори добре помийте та наріжте шматочками.
- Відділіть томатний сік від зерен блендером, через мʼясорубку або соковижималку.
- Переливаємо сік у каструлю, ставимо на великий вогонь.
- Потім опускаємо ополоник в сік та позбуваємося зайвої рідини – так паста буде готова набагато швидше.
- Розливаємо пасту по стерилізованих банках та закручуємо. Цю пасту можна зберігати без холодильника.
Смачного!
Якщо ви любите варену кукурудзу – скористайтеся секретом приготування, яким поділилася Маша Єфросиніна. Лише 5 хвилин – і улюблений перекус вже на вашому столі.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала