/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fdefb883cd6f798ba4e488c110f3ff9c2.jpg)
Як швидко приготувати томатну пасту вдома: простий рецепт
Домашня томатна паста має насичений смак, яскравий колір і жодних зайвих добавок.Існує простий спосіб приготування, який забере мінімум часу, але подарує максимум користі та аромату.Такий соус стане ідеальною основою для перших страв, голубців, піци чи рагу.Час приготування - 45 хвилинВийде півлітрова банка3 кг стиглих помідорів;сіль до смаку.Помідори добре помийте та наріжте шматочками.Відділіть томатний сік від зерен блендером, через мʼясорубку або соковижималку.Переливаємо сік у каструлю, ставимо на великий вогонь.Потім опускаємо ополоник в сік та позбуваємося зайвої рідини - так паста буде готова набагато швидше.Розливаємо пасту по стерилізованих банках та закручуємо. Цю пасту можна зберігати без холодильника.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала