/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F1cd3e3d058a5469e39f9444b3a579b71.jpg)
Усього за півгодини: рецепт найапетитнішої кабачкової ікри від Руслана Сенічкіна
Пропонуємо вам рецепт простої та швидкої кабачкової ікри з мінімальними зусиллями. Страва виходить ніжною і ароматною, як у гарячому, так і в холодному вигляді. Особливо смачно зі шматочком підсмаженого хліба із зеленню.
В ефірі Сніданку з 1+1 Руслан Сєнєчкін показав, як приготувати кабачкову ікру всього за 30 хвилин.
Кабачкова ікра - рецепт
Інгредієнти:
Молоді кабачки без великого насіння наріжте на кубики, моркву почистіть і натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте.
Розігрійте олію на сковорідці та обсмажте цибулю до м'якості.
Всипте моркву, тушкуйте кілька хвилин, додайте кабачки та готуйте під кришкою.
Додайте у страву сіль, цукор, хмелі-сунелі, духмяний перець і натертий часник, тримайте на середньому вогні ще хвилин 20.
Коли всі овочі стануть м'якими, перебийте їх блендером до однорідної маси. Додайте кетчуп і оцет, ще раз перемішайте і прогрійте кілька хвилин.
Можна подавати на стіл, смачного!
Дивіться відео, як готувати кабачкову ікру:
Вас може зацікавити: