/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F0401a11e195091633f5ec847991b00e7.jpg)
Кілька хвилин – і стіл як в ресторані: готуємо огіркові рулетики, яким позаздрять навіть шефи
Якщо шукаєте швидку закуску, яка здатна стати зіркою навіть святкового столу – тоді рулетики з огірків точно повинні бути у вашому кулінарному арсеналі. Ніжна начинка та поєднання улюблених овочів створюють просто неймовірну гармонію, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Як приготувати огіркові рулетики?
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 2 довгих огірки;
– 200 грамів фети або бринзи;
– половинка солодкого перцю;
– кілька маленьких помідорів.
Приготування:
- Розімніть сир виделкою, додайте дрібно нарізаний кубиками солодкий перець. За бажанням можна додати до начинки червону рибу.
- Огірки наріжте тонкими пластинами за допомогою овочерізки.
- На кожну пластинку викладіть трохи начинки та скрутіть у рулетик.
- Помідори розріжте навпіл, а потім скріпіть шпажкою половинку помідора з огірковим рулетом.
Смачного!
Свіжість мʼяса можна перевірити прямо біля вітрини. Є кілька простих секретів, які завжди працюють на "відмінно".
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала