/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fdaf26c1f32397fc540d40f3d31bf2e31.png)
Вечеря вихідного дня: як приготувати соковиті млинці з м'ясом під соусом бешамель
Немає нічого смачнішого, ніж провести вихідний вечір за теплою сімейною вечерею.Соковиті млинці з м'ясною начинкою, запечені під ніжним соусом бешамель, стануть справжнім хітом вашого столу.Рецептом поділилася фудблогерка Наталія Жук.олія (для смаження)1 цибулина.200 г грибів печериць.1 морква.500 г фаршу.Сіль.1 чайна ложка паприки.Помідор.3 курячі яйця.Сіль.150 г борошна.400 мл молока.1 столова ложка олії.Рослинна олія.50 г вершкового масла.40 г борошна.400 мл молока.Сіль.Мускатний горіх до смаку.150 г твердого сиру.4-6 помідора чері.Трохи кропу.Спочатку підсмажимо одну цибулину. До неї додаємо нарізані гриби печериці потім натерту на крупній терці моркву та 500 г свиного фаршу. Тушкуємо майже до готовності. Далі солимо за смаком та додаємо чайну ложку паприки.Також в кінці туди ж відправляємо нарізану на кубики 1 помідору. І ще 2-3 хв готуємо.В мисці збиваємо 3 яйця і додаємо сіль. Потім всипаємо борошно, молоко та столову ложку олії.Тісто ретельно перемішуємо та випікаємо з нього млинці.На кожен готовий млинець викладаємо начинку, акуратно загортаємо і викладаємо у форму.Повторюємо цей процес з усіма млинцями.А ще зваримо соус: 50 г вершкового масла розтоплюємо на сковороді, потім додаємо борошно, трохи обсмажуємо його та вливаємо молоко, готуємо на маленькому вогні до загущення.В кінці додаємо сіль та мускатний горіх перемішуємо і виливаємо соус на млинці.Зверху посипаємо натертим твердим сиром і запікаємо в розігрітій до 180 ° духовці 10-15 хвилин.Прикрашаємо половинками помідорів чері і кропом. Нарізаємо та смакуємо в задоволення. Вийде дуже смачно.