/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fb95a0219c387f04503b36ea37ffca612.jpg)
Як красиво нарізати кавун, щоб зручно їсти соковиту ягоду літа
Існує безліч способів подати кавун красиво та зручно. Проте перед нарізанням важливо не забувати про головне - ретельно вимити ягоду. Бруд і бактерії на шкірці можуть легко потрапити всередину й стати причиною неприємних проблем зі здоров'ям.Спеціаліст з ножів Константіно Дельнеро розповів, що є один спосіб нарізання кавуна, який ускладнює його споживання, передає The Take Out."У кожного є свої уподобання щодо кавунів, але я не раджу використовувати метод "вирізання печива", - зазначив він.За словами експерта, цей спосіб може вимагати використання столового приладдя, якщо ви не хочете, щоб руки стали липкими, а також призводить до втрати частини фрукта.Дельнеро радить нарізати кавун трикутними шматочками."Довга шкірка дає людям можливість тримати його в руках, а фрукт легко дістати", - пояснив він."Якщо ви плануєте подавати кавун з виделкою або зубочистками, нарізання кавуна кубиками - чудовий варіант, який мінімізує кількість фруктів, що йдуть у відходи", - додав експерт.