/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fca45b3a0319591661903ae8a1fc25c53.jpg)
Лаваш і поруч не стоїть: рецепт смачного рулету з популярного овоча
Кабачки - досить популярний літній овоч серед українців. Хоч і сезон кабачків поступово закінчується, Главред рекомендує "застрибнути" у крайній вагон та приготувати неймовірно смачний рулет з цього овоча.
Простим рецептом кабачкового рулету поділилася кулінарний блогер @zhuravlina_cooking у Instagram.
Інгредієнти для кабачкової основи:
Для начинки вам знадобиться:
Спершу добре помийте кабачки та натріть овочі на крупній тертці, сюди ж додайте 1 чайну ложку солі. Залиште на 15 хвилин, щоб зайва рідина відділилася.
Далі слід добре відтиснути рідину з кабачків, додати яйця, борошно, сметану, сіль і все ретельно перемішати.
Після на деко розстеліть пергамент та змастіть його олією. на пергамент тонким шаром викладіть кабачкове тісто. Основу рулета помість у розігріту духову шафу.
Випікати потрібно приблизно 25 хвилин при температурі 200 °C. Після цього корж охолодіть до кімнатної температури.
Для начинки натріть плавлені сирки або сулугуні сир, додайте часник, майонез або майонез наполовину зі сметаною, кріп і все ретельно перемішайте.
Далі на готовий та охолоджений корж викладіть тонким шаром начинку, сюди ж наріжте помідори та все щільно заверніть.
Рулет потрібно обгорнути харчовою плівкою та помістити у холодильник мінімум на 1,5 - 3 години.
Смачного!
Як приготувати кабачковий рулет - дивіться відео:
Інші рецепти: