/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F5d1b516ab2e6ca64b241b8cab90cdfb7.jpg)
Такого геніального салату для святкового столу ви ще не бачили: потрібно всього крабові палички і ще 3 інгредієнти
Торт-салат з крабовими паличками: рецепт (фото з сайту Добрі новини) / © Фото з відкритих джерел
Святковий салат у формі закусочного торта з крабовими паличками — це неймовірно смачна, легка у приготуванні та чудова страва, яка стане окрасою будь-якого столу. Простий рецепт і чарівний вигляд гарантовано підкорять серця ваших гостей! Рецептом поділилися на сайті «Добрі новини».
Інгредієнти
- крабові палички
- 200 г
- курячі яйця
- 4 шт.
- твердий сир
- 150 г
- майонез
- 3 ст. ложки
Процес приготування:
-
Відваріть курячі яйця круто — близько 9–10 хвилин після закипання води. Потім охолодіть і очистьте їх. Розділіть білки та жовтки. Жовтки натріть на дрібній тертці і перекладіть у миску.
-
Сир натріть на дрібній тертці і змішайте його з жовтками. Додайте дві столові ложки майонезу і ретельно перемішайте до однорідної кремової маси — це буде основа для начинки.
-
Розгорніть крабові палички в пласкі листи. На блюдо або велику тарілку викладіть перший «крабовий» лист і змастіть його тонким шаром сирного намащення. Зверху покладіть наступний лист крабових паличок, а потім шар начинки. Чергуйте крабові листи та сирну масу до завершення. Останній шар — крабовий лист, який змащуємо залишком майонезу по верху та боках торта.
-
Білки натріть на дрібній тертці і обережно покрийте ними верх і боки торта. Поставте закусочний торт-салат у холодильник на 1–2 години, щоб він добре настоявся.
Смачного!
Дитина / © iStockЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →