/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F4db1846c47b7ec706f2e537443e90a33.jpg)
Навіть не треба маринаду: як приготувати курочку, щоб вона залишилася соковитою
Маринад – один з найпопулярніших способів не просто зберегти соковитість мʼяса, а й надати йому нових смакових акцентів. Але ви можете приготувати філе в такий спосіб, щоб загрози пересушування не було взагалі, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ukr.Media.
Як зберегти соковитість курячого філе?
Запікання при низьких температурах – це перевірений спосіб, з яким ваше мʼясо просто танутиме у роті. Достатньо виставити температуру на рівні 100 – 110 градусів, і готувати мʼясо близько 2 годин.
Важливо!
Після приготування філе потрібно залишити цілим на 10 хвилин, щоб соки рівномірно розподілилися.
Якщо ж вам дуже хочеться золотистої скоринки – жодних проблем. Просто після запікання швидко обсмажте мʼясо на сковороді при високій температурі.
Чи можна готувати при низьких температурах інше куряче мʼясо?
Цілком, але в інших частинах мʼяса більше жиру, який розтопиться саме при нормальній температурі – 170 – 180 градусів.