/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fdfe4e8a8489f5600de4df9676eb59dee.jpg)
Більше в магазині не будете купувати: готуємо домашню шинку на бутерброди
Вона стане ідеальною стравою для батьків, які хочуть зробити своїм школярам сендвічі до школи. Рецептом домашньої шинки ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку @viktoriia_chui.
Як приготувати домашню шинку?
- Час: 5 годин (24 години в холодильнику)
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 кілограм м'яса курячого стегна;
– 1 кілограм курячого філе;
– 100 мілілітрів холодної води;
– 16 грамів нітритної солі;
– 16 грамів солі;
– 1 чайна ложка чорного перцю;
– 1 чайна ложка сухого часнику.
Домашня шинка: дивіться відео
Приготування:
- М'ясо стегна та половину філе наріжте на маленькі кубики, другу половину філе пропустіть через м'ясорубку.
- Додайте воду, сіль, нітритну сіль та перемішайте 15 хвилин. Накрийте харчовою плівкою та відправте в холодильник на 24 години.
- Далі додайте чорний перець і сухий часник. Добре перемішайте.
- Викладіть на пергамент, або в спеціальну оболонку для ковбаси, добре втрамбуйте.
- Помістіть у духовку на 3 – 4 години при температурі 80 градусів.
Готово!
Як приготувати ліниві сосиски у тісті?
- Ліниві сосиски, загорнуті у підсмажене хлібне тісто, – простий і швидкий у приготуванні рецепт, який ідеально підходить для сніданку або ситного перекусу.
- Ця страва обіцяє задовольнити смаки як дітей, так і дорослих.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала