/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F97a84b18d1652a96cbc9bbf03950f419.jpg)
Найглибший смак зі всіх: компот зі слив на зиму, з яким забувають про інші напої
Вода, сливи та цукор – ось і все, що потрібно для ароматного та насиченого напою на зиму. Сливи – це фрукт, який подарує особливий смак та нагадає спекотні літні дні. 24 Канал пропонує подарувати собі можливість насолодитися компотом зі слив за простим рецептом порталу Shuba.
Як заготувати компот на зиму?
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2 банки по 3 літри
Інгредієнти:
– 1 кілограм слив;
– 1 кілограм цукру;
– 6 літрів води
Приготування:
- Сливи добре миємо та проколюємо голкою, щоб вони не полопалися під час заливання.
- У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння, додаємо цукор і перемішуємо до повного розчинення. Ще раз доводимо сироп до кипіння.
- Підготовлені сливи розкладаємо по стерильних банках і заливаємо гарячим сиропом.
- Залишаємо банки на 10 – 15 хвилин, за потреби доливаємо сироп і закручуємо простерилізованими кришками.
Смачного!
Який цікавий напій варто спробувати?
- Буквально за лічені секунди ви можете приготувати улюблений коктейль зіркової Леді Гаги.
- Цей напій походить з Іспанії та є гордістю басків.
- Вино з колою – це поєднання, яке точно варто спробувати.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала