/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fa80ed59aef4ef38d620779fbd42a8511.jpg)
Неймовірна смачна риба в клярі: рецепт простіше простого
Смачно приготувати рибу - завдання не з простих навіть для досвідчених господинь. Однак існує простий рецепт неймовірної риби в клярі, яку смачно приготує навіть початківець у кулінарії.
Главред дізнався, що її рецептом у TikTok _with_anna._ поділилася українська блогерка Анна.
Риба в клярі - рецепт
Інгредієнти:
Для кляру:
Для початку треба просити, висушити і нарізати на шматки рибу. Далі приправляємо її сіллю і перцем. Коли риба буде підготовлена, можна приготувати кляр.
У мисці змішуємо яйце, сіль, та частину борошна. Перемішуємо масу вінчиком до однорідності та додаємо поступово воду і борошно, щоб кляр вийшов однорідним.
Перед смаженням обвалюємо кожен шматок риби у борошні, а потім в клярі. Смажимо на добре розігрітій сковорідці, але на невеликому вогні до готовності.
Смачного!
Дивіться відео, як приготувати рибу в клярі:
@_with_anna._ Рибка у клярі Філе риби - 650г (замороженої було 900 г) Сіль, чорний мелений перець - за смаком Для кляру: Яйце - 1 шт Борошно - 100 г Вода - 150 мл(мінеральна) Сіль за смаком Філе риби розморожуємо,промиваємо і висушуємо паперовим рушником. нарізаємо на шматочки. Солимо і перчимо з обох боків. Для кляру зʼєднуємо яйце з сіллю та частино борошна,вінчиком збиваємо до однорідності,додаємо трішки води і знову перемішуємо. Знову додаємо частину борошно і перемішуємо,робимо так поки не закінчаться інгредієнти. Це робимо для того щоб не було грудочок. Якщо кляр густий,додайте трішки води. Викладаємо рибу в борошно,а потім в кляр,і смажимо на добре розігрітій пательні,на невеликому вогні до готовності. Смачного? #риба#вечеря#рибасмажена#Риба#смаженариба♬ Через дві неділі - Гурт "Барви Поділля"
Вас може зацікавити: