/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Ffe1bd834535db74ab342d6607b30cda5.jpg)
Що приготувати з фаршу: три рецепти, які завжди виручають, коли обмаль часу
Фарш стає справжнім порятунком для зайнятих господинь, коли часу мало, а потрібно швидко приготувати сімейну вечерю після насиченого дня.Є безліч рецептів, в яких фарш є основним інгредієнтом. Пропонуємо три ідеї, які урізноманітять меню.1,5 кг картоплі;1/4 пачки вершкового масла (50 г);1 яйце;0,5 кг фаршу;200 г цибулі;3 зубчики часнику;100 г твердого сиру;0,5 ч. л. солі для фаршу + сіль за смаком для картоплі;олія.Картоплю потрібно почистити і відварити (солити наприкінці варіння), пом'яти. Подрібнену цибулю змішати з фаршем, додати сіль, обсмажити на олії, наприкінці покласти дрібно рубаний часник.Остигле пюре змішати із сирим яйцем. У форму для запікання покласти половину пюре, потім - обсмажений фарш, а на нього - другу частину пюре. Зверху присипати натертим сиром. Запікати в духовці близько 20 хвилин за 200°С.500 г фаршу;1 цибулина;1 яйце;сіль і чорний мелений перець;"гнізда" з макаронів - 8-10 шт;соняшникова олія;1 зубчик часнику;твердий сир;зелень.180 г сметани;1 ст. л. томатної пасти;300 мл води (гарячої);сіль;базилік сушений (за бажанням).Фарш змішати з подрібненою цибулею, додати яйце, сіль, перець, усе перемішати. Зробити фрикадельки розміром під макаронне "гніздо". Макаронні "гнізда" викласти на сковорідку з олією. Поверх покласти фрикадельки.Для соусу змішати сметану, томат-пасту і воду, посолити, додати базилік (за бажанням), перемішати. Вилити на сковорідку, готувати під кришкою 20-25 хвилин. Наприкінці готування поспати натертим сиром, рубаним часником і зеленню. Знову накрити кришкою на кілька хвилин - сир має розплавитися.Ще одна ідея, що приготувати з фаршу в духовці - закритий пиріг. Тісто для нього готується просто, а випічка виходить дуже ситною.1 склянка кефіру;2 яйця;1 склянка борошна;0, 5 ч. л. солі;0,5 ч. л. соди.ля начинки:300 г фаршу;1 цибулина;сіль, чорний мелений перець (інші спеції).У кефір додати соду, перемішати, залишити на 5 хвилин. Посолити, вбити яйце і всипати борошно. Перемішати. Фарш з'єднати з подрібненою цибулею, обсмажити.Форму для випічки викласти пергаментом і вилити тісто (трохи більше половини). Зверху покласти фарш і розрівняти. Потім акуратно залити тістом, яке залишилося.Посипати за бажанням кунжутом. Випікати в розігрітій до 180°С духовці близько 40 хвилин.