/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F0d1f88a3d00ede4a2566dace33952d8e.png)
Чизкейк з нутелою та бананом: відомий ресторатор показав, як приготувати ніжний ранковий десерт
Осінь - час для ароматної випічки. Спробуйте чізкейк з нутелою та бананом за рецептом відомого ресторатора Міші Кацуріна.Цей десер має розкішний вигляд та смак, а готується напрочуд просто. Ніжна кремова текстура, шоколадний присмак і солодка бананова нотка роблять його ідеальним для сніданку, сімейного чаювання чи приємного сюрпризу для гостей.Приготування: 40 хвилинКрем-сир - 900 гВершки 33% - 480 гЦукор - 180 грнВанільна паличка з 1 штБорошно - 50 гЯйця - 7 штНутела банкаБанан 1-2 штСіль за смакомПеребиваємо до однорідної консистенції всі продукти блендером та викладаємо в форму (кільце 24 см) на пергамент.Випікаємо при температурі 240 градусів, приблизно 30 хвилин. Охолоджуємо ніч та смакуємо.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала