/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F87c65d2163fe3bf62b979102e18ff7d0.jpg)
Гора соковитих котлет без грама мʼяса - вся родина буде сита
Печінка - досить корисний продукт у раціоні людини. Однак, не всі люблять смак печінки, а тому багато господинь навіть і не намагаються її готувати. Проте Главред знайшов рецепт печінкових котлет, який вас здивує.
Щоб приготувати курячі печінкові котлети, вам потрібно витратити зовсім небагато часу. Рецептом поділилася кулінарна блогерка @yulia_smachno_tyt.
Вам знадобиться:
Процес приготування
Спершу потрібно почистити та нарізати цибулю кубиком. Далі розігрійте сковороду та обсмажте 2-3 хвилини.
Тим часом натираємо моркву, додаємо до цибулі та смажимо ще 5 хвилин.
Печінку дрібно ріжемо, додаємо підсмажені овочі, яйця, спеції, борошно та добре все перемішуємо. Залишаємо на 5 хв постояти.
Після смажимо на повільному вогні з кожного боку до румʼяності. Смажити потрібно під кришкою.
Смачного!
Як приготувати печінкові котлети - дивіться відео:
@smachno_tyt Смачні печінкові котлети??Думала при них декілька днів і ось вже приготувала ☺️ ✅ Печінка - 700 г; ✅ Морква - 1 шт; ✅ Цибуля - 1 шт; ✅ Яйця - 2 шт; ✅ Борошно - 6 ст.л; ✅ Сіль - 1 ч.л(не повна); ✅ Перець мелений - 1 ч.л(не повна); ✅ Олія для смаженя. Приготування : Цибулю нарізаємо кубиком обсмажуємо 2-3 хв,далі додаємо натерту моркву і ще смажимо 5 хв. Печінку дрібно нарізаємо,додаємо засмажку,яйця,сіль,перець,борошно та ретельно перемішуємо. Залишаємо на 5 хв постояти і смажимо на повільному вогні з кожного боку до румʼяності(під кришкою). Смачного?
♬ оригінальний аудіозапис – Music of the Heart - Music of the Heart
Інші рецепти: