/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fd5813181c363c0d9d87d00422adc4da7.png)
4 інгредієнти, 0 випічки, 100% насолоди: ранковий десерт, який підкорює з першого шматочка
Десерт з чотирьох інгредієнтів: все змішали ввечері, а вранці можна смакувати (фото з сайту "Одна хвилина")
Цей десерт настільки простий, що його зможе приготувати навіть початківець. Основний шар складається з печива — найкраще підійде Oreo або аналогічне, але будь-який варіант теж буде смачним. Ніжний крем готується всього з трьох інгредієнтів: білого шоколаду, сметани та желатину. Результат — легкий, повітряний десерт без складних технік.
Інгредієнти
- білий шоколад
- 60 г
- сметана 30%
- 200 г
- печиво (Орео)
- 80 г
- желатин
- 2 г
- вода
- для розчинення желатину
Процес приготування:
-
Розтопіть білий шоколад на водяній бані або в мікрохвильовці до рідкого стану. Додайте до нього сметану та добре перемішайте до однорідної консистенції.
-
Окремо розчиніть желатин у воді. Повільно, тоненькою цівкою, влийте желатиновий розчин у шоколадно-сметанну масу, постійно помішуючи. У результаті має вийти гладкий, ніжний крем без грудочок.
-
Встановіть кулінарне кільце діаметром 10 см, обтягнуте харчовою плівкою, на плоску поверхню. Викладіть перший шар печива.
-
Полийте його частиною крему, розрівняйте. Повторюйте шари (печиво → крем), доки не закінчаться інгредієнти. Верхній шар обов’язково повинен бути кремовим — це забезпечить охайний вигляд десерту.
-
Перенесіть десерт у холодильник щонайменше на 6–8 годин, щоб крем повністю застиг.Після охолодження обережно зніміть кільце та за бажанням прикрасьте десерт.
Смачного!
"Шахтар" / © ФК ШахтарЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →