/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F68%2F90ea8db756c007ee9d4aa7fac68eb4e1.jpg)
ADM запустила нову лабораторію для контролю якості борошна
ADM запустила нову лабораторію для контролю якості борошна
Компанія ADM (Archer-Daniels-Midland's ) відкрила нову Центральну лабораторію помелу на спеціалізованому виробничому об'єкті ADM у Декейтері (Іллінойс, США).
Про це повідомляє пресслужба компанії.
«Центральна млинарська лабораторія ADM, оснащена передовими технологіями випробувань та аналітичними інструментами, отримує пшеницю, де її мелють, аналізують та випікають продукцію, щоб отримати найточніше уявлення про те, як борошно працюватиме в реальних умовах.
Лабораторія випікає приблизно 30 буханців хліба щодня, що дозволяє ADM оцінювати продуктивність і гарантувати, що компанія може закуповувати для клієнтів пшеницю найвищої якості», — розповіли в компанії.
Зазначається, що наразі лабораторія підтримує 31 об'єкт ADM по всій Північній Америці.
«Цей об’єкт зміцнює нашу здатність співпрацювати з клієнтами для задоволення потреб ринку, що постійно змінюються, і прискорить інновації в нашій мережі борошномельних підприємств», — прокоментував подію президент Milling & Baking Solutions в ADM Тедд Круз.