/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F432%2Fff91ac1fcbc33537d6f0da38417b459b.jpg)
Від хліба до біотехнологій. Дріжджі стають новою опорою харчової галузі
Сьогодні дріжджі формують нові індустрії за межами традиційного виробництва. Ринок змінюється – і це не лише виклик, а й шанс для України та світу переосмислити роль дріжджів.
Український ринок дріжджів щороку скорочується на 3-5%. Війна посилила спад – через еміграцію людей стало менше, а отже – знизилося споживання хліба. Водночас проблема не нова – і тенденція триває понад 20 років.
Щоб прочитати цей матеріал, підпишіться на LIGA PRO
Вже маєте LIGA PRO? Авторизуйтесь
Хочете стати колумністом LIGA.net – пишіть нам на пошту. Але спершу, будь ласка, ознайомтесь із нашими вимогами до колонок.
Статті, що публікуються в розділі "Думки", відображають точку зору автора і можуть не збігатися з позицією редакції LIGA.net
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала