/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F4acd4ae0fa333fd6b41fca3e5ed0758c.png)
Американець, полька та француз: як на Херсонщині воюють іноземці
Іноземні добровольці на фронті / © ТСН
На Херсонщині створюють роту при батальйоні безпілотних систем, в якій воюють виключно бійці з інших країн. Вони вже встигли взяти участь у боях і в своїх країнах, і в Україні в піхоті.
Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Наталії Нагорної.
«Звичайна ситуація у південних степах, коли американець полька та француз воюють насправді не тільки за Україну, а за те, щоб у світі можна було жити без російського тероризм. Командирка цієї групи з Польщі — вже три роки тут і старається говорити з нами українською», — каже Наталія Нагорна.
Вона сподівається, що все чому навчилася на війні в Україні, вдома їй не знадобиться. Американець Кратос робить усе, аби в цій команді бути найбільш українізованим і хизується своєю бойовою сорочкою.
«Так, це мо гордітсь і радість мені подарували його в перший рік мого перебування в Україні і я просто обожнюю, як я себе в ньому почуваю. це маленька компанія яка виготовляє та продає онлайн в „Інстаграмі“, — каже він.
Кратос фанатіє від Харкова та української кухні і впевнений — Україна має шанс. І цю думку поділяє увесь підрозділ.
Француз Ніче — пілот, який спрямовує дрони на ворога. У мирному житті він кухар і у вільний від польотів час любить бавити побратимів стравами французької кухні. Єдине за чим скучає — це продукти, які роблять в горах.
Рам — 30-річний випускник інституту міжнародних відносин і командир підрозділу іноземців. Широкомасштабну війну Рам зустрів в Німеччині. Там навчався в магістратурі, але вирішив повернутися.
Саме тут, каже колишній студент-міжнародник, він знайшов себе і розуміє мотивацію людей з усього світу, які приїжджають в Україну.
▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням: ТСН 20:00 новини 24 жовтня. Зима без опалення? Наживо з Європи і США! Шалені обстріли!
В РФ обвалилося виробництво зброїЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →