/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F168787010b65210a56d5fc2524e0a3e7.jpg)
Гості "ахнуть": незвичайні крила в бомбічному маринаді
Якщо ви звикли готувати тільки курячі крильця, тоді пропонуємо вам спробувати новий рецепт і приготувати індичі. Страва виходить дуже соковитою, ароматною і з хрусткою скоринкою.
До речі, до маринаду можна додати ще й ваші улюблені спеції, повідомляє Главред із посиланням на olga_riabenko.
Індичі крильця в маринаді - рецепт
Інгредієнти:
Розріжте крила по суглобах.
Видавіть лимонний сік, натріть ним крила, посипте спеціями, додайте олію, часник, усе добре перемішайте і залиште маринуватися на кілька годин або ж на ніч.
На дно форми викладіть нарізану цибулю, перець і додайте олію.
Викладіть крила, влийте апельсиновий сік, накрийте форму фольгою.
Випікайте 2 години за температури 180 градусів, поливаючи соусом із форми.
Підвищіть температуру до 220 градусів і тримайте в духовці ще 10 хвилин до карамельної скоринки.
Приємного апетиту!
Дивіться відео, як готувати індичі крила:
Вас може зацікавити: