/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F80738cecc393c86cac6ce26fa140322c.jpg)
Як прибрати гіркоту з баклажанів: кластий лайфхак зекономить час і нерви
Лише два інгредієнти допоможуть позбутися гіркоти.
Ви дізнаєтесь:
Баклажан - універсальний овоч, з якого можна приготувати чимало страв. Але він має один недолік - гіркоту, якої не так просто позбутися, якщо не знати про маленьку хитрість.
Главред дізнався, як швидко та без зайвих зусиль прибрати гіркоту з баклажанів. Відповідним лайфхаком у TikTok поділилася українська блогерка Наталія Азарчик.
Як правильно замочити баклажан
Блогерка каже, що баклажан не гірчитиме, якщо замочити його в розчині з двох інгредієнтів. Потрібно змішати 1,5 літри води та столову ложку солі, після чого попередньо нарізані баклажани занурюємо туди.
Залишаємо баклажани на 60 хвилин у розчині, після чого їх можна додавати до страв - гіркотою вони віддавати вже не будуть.
Дивіться відео, як прибрати гіркоту з баклажанів:
@azarchiknata1020 Як прибрати гіркоту з баклажанів #лайфхакерша#лайфхак♬ оригинальный звук - Наталія Азарчик
Читайте також:
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала