/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F2e469fe68848d8d98efd9f6661c5e8f0.jpg)
Як швидко розморозити м’ясо — про цю хитрість мало хто знає
М’ясо / © Pixabay
Якщо ви не стигли завчасно розморозитим’ясодля приготування — існує простий та досить швидкий спосіб зробити це.
Спочатку потрібно дістати м’ясо з морозильної камери та витягнути його з пакета. Потім потрібно підігріти воду приблизно до 40°C і додати столову ложку білого цукру.
Після цього опустіть м’ясо у воду буквально на 10 хвилин.
Зазначимо, що функція розморожування є у мікрохвильовій печі — це безпечний і швидкий спосіб, хоча є кілька застережень. Експерти радять завжди спочатку переглянути інструкцію мікрохвильової печі. Якщо ви розморозили м’ясо в мікрохвильовці, одразу приготуйте його.
Разом з нерівномірним нагріванням розмороження в мікрохвильовій печі сприяє розмноженню бактерій.
Раніше ми писали навіщо додавати хліб під час варіння буряка. Про кулінарний секрет читайте у новині.
Сергій Притула, Анджеліна ДжоліЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →