/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F68%2F2aceca3d453b8b16f53e4bae357572ab.jpg)
На Тернопільщині виробили понад 150 тис. т цукру
На Тернопільщині виробили понад 150 тис. т цукру
Цукрові заводи Тернопільщини станом на початок листопада виготовили понад 157 тис. т продукції.
Про це повідомив директор департаменту агропромислового розвитку області Володимир Стахів у коментарі «Укрінформ».
«На Тернопільщині цукрові заводи переробили понад 1,1 млн т буряків і виготовили понад 157 тис. т цукру», — сказав Стахів.
Він зазначив, що сезон цукроваріння в області триватиме орієнтовно до січня. Заводи переробляють буряк, вирощений як на Тернопільщині, так і в сусідніх регіонах. Загалом в області планують виготовити близько 240 тис. т цукру.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала