/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fb0f6a30623694ec2d91bdd16f9fac030.jpg)
Рецепт маринованої капусти з буряком як з магазину
Апетитна і хрумка закуска / © Credits
Маринована капуста таким способом цілком може претендувати на окрему страву на святковому столі.
Як приготувати — читайте нижче.
Інгредієнти:
-
велика капустина
-
200 грамів очищеного буряка нарізаного соломкою
-
100 грамів коріння селери
-
50 грамів очищеного часнику
-
1 чайна ложка кмину
-
1 літр води
-
45 грамів солі
-
2 столові ложки меду
Спосіб приготування
Капусту необхідно нарізати довільними шматками середнього розміру такої форми, яка вам до вподоби.
Свіжий буряк очистити від шкірки та нарізати соломкою. Те ж саме зробити з коренем селери.
Візьміть посуд в якому плануєте приготувати мариновану капусту. Викладіть шарами — капуста, потім буряк, селера. Між кожним шаром потрібно додати нарізаний шматочками часник та приправу кмину. Робити в такій послідовності поки не закінчаться інгредієнти.
Готуємо маринад. Для цього в гарячу воду необхідно додати мед та сіль, ретельно перемішати, щоб всі інгредієнти розчинилися. Далі маринадом залити овочі, щоб вода ледь покривала верхівку.
Далі банку необхідно накрити марлею і відправити у темне місце з кімнатною температурою 7-14 градусів. Вже через два тижні можна куштувати мариновану капусту з буряком. Коли капуста стане однотонного кольору, це означатиме, що вона готова. Після цього необхідно посуд з маринованою капустою накрити кришкою і помістити у холодне місце.
Раніше ми писали про те, як приготувати рибні пельмені — спробуйте і ви здивувати домочадців та гостей.
Як правильно зберігати часник і цибулю, щоб вони не проростали та не псувалися / © Associated PressЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →