/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Ff2692c0b9e7ad17ed83717f37c63a007.jpg)
Рибні пельмені — зметуть зі столу за лічені хвилини
Пельмені / © Pixabay
Рибні пельмені — страва маловідома, але дуже смачна. У приготуванні — нічого складного, а всі інгредієнти доступні. Приготуйте такі пельмені — здивуйте домочадців та гостей.
Рибні пельмені
Інгредієнти на 1 кг пельменів:
-
рибний фарш — 350 г
-
цибуля натерта на тертці або пропущена через м’ясорубку — 110 г
-
сіль і перець — за смаком
Для тіста:
-
борошно — 600 г
-
вода — 180 мл
-
рослинна олія — 30 мл
-
яйця — 2 штуки
-
сіль
Спосіб приготування:
Змішати воду, яйця, олію та сіль. У миску всипати борошно (краще одразу візьміть 580–590 г, а потім борошно можна додати в процесі вимішування). У центрі миски зробити в борошні ямку і влити рідину. І замісити туге, еластичне тісто.
Замотати в плівку і залишити відпочити щонайменше на пів години. Потім шматочок тіста розкачати і виліпити пельмені вручну або за допомогою спеціальної форми.
Зварити пельмені в киплячій підсоленій воді.
Раніше ми писали про те, як варити пельмені, щоб начинка залишалася соковитою. Більше про це читайте уновині.
Про що не говорять розумні люди / © www.freepik.com/free-photoЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →