/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F0676c1614714ce8bb5bd637219e0dccb.jpg)
Іншого перекусу ви тепер навіть не визнаватимете: готуємо паштет з оселедця та плавленого сиру
Оселедець – це завжди смачно, і маринувати його з цибулею є далеко не єдиним способом надати йому особливого акценту. 24 Канал пропонує скористатися рецептом порталу Shuba та на деякий час зовсім забути про інші паштети або намазки.
Як зробити намазку з оселедця?
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 5
Інгредієнти:
– 100 грамів філе оселедця;
– 100 грамів плавленого сиру;
– 2 моркви;
– 2 зубчики часнику;
– кілька стебел зеленої цибулі;
– 1 пучок кропу;
– 30 грамів волоських горіхів.
Приготування:
- Моркву відваріть завчасно. Дайте їй повністю охолонути, після чого очистьте та наріжте кружальцями.
- Підготуйте зелень: кріп і зелену цибулю помийте, обсушіть і довільно посічіть.
- Часник очистьте й розділіть на дві частини.
- Філе оселедця наріжте, а волоські горіхи подрібніть.
- Перекладіть у чашу блендера моркву, оселедець, плавлений сир, часник, зелень і горіхи.
- Подрібніть до однорідної консистенції.
Як вибрати оселедця?
Колір свіжого оселедця повинен бути світло-рожевим, без жовтих відтінків. Розсіл, в якому зберігається риба, теж повинен бути прозорим, без каламуті, наголошує портал Przyslij przepis.
Якщо купуєте цілу рибу, то краще купувати з товстою спинкою та головою – це дозволить краще оцінити її свіжість. А ще звертайте увагу на розмір тушок, адже більші зазвичай жирніші.
Чим ще можна перекусити?
Можна приготувати сирники без сиру – це дуже смачно та оригінально.
Або ж можна піти легшим шляхом та зробити смачну намазку з яйця та плавлених сирків.