/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F885d92ac03b1fcac7760f15cb7364253.jpg)
З додаванням секретного продукту: рецепт "Шуби" по-новому, який здивує гостей
"Оселедець під шубою" - легендарний салат, який готують на різні свята, особливо він популярний на новорічному столі. Якщо ж традиційний рецепт "Шуби" набрид, Главред пропонує приготувати цей салат з додаванням секретних інгредієнтів.
Рецептом "Шуби" по-новому поділилася Instagram-блогерка @galina.sirotyk. У цьому рецепті використовуються обсмажені овочі та яблуко.
Вам знадобиться:
Процес приготування
Спершу чистимо та натираємо моркву на великій тертці, а цибулю ріжемо дрібним кубиком. Овочі обсмажуємо на олії до золотистості.
Тим часом філе оселедця нарізаємо невеликими кубиками, а плавлений сир тремо на крупній тертці.
Далі відварюємо яйця та буряк до готовності, після чого потрібно натерти їх на тертці. Далі переходимо до секретного інгредієнта - яблук. Добре очищуємо їх від шкірки, вирізаємо серцевину та натираємо на великій тертці.
Для соусу змішуємо майонез, сметану та гірчицю в окремій мисці. Консистенція має бути такою, щоб соус легко наносився на шари.
Коли всі інгредієнти будуть готові, можна викладати салат.
Перший шар - натертий плавлений сирок.
Другий - половина засмажки та трішки соусу.
Наступний шар - оселедець.
Шар четвертий - натерте яблуко, злегка змащене соусом.
Пʼятий шар - натерті яйця. Зверху змащуємо соусом.
Шар 6 - викладаємо залишок засмажки.
Останній шар - тертий буряк. Зверху змащуємо соусом.
Смачного!
Як приготувати "Шубу" по-новому - дивіться відео:
Інші рецепти: