/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fadd8bd3ce8cc0a36ef4e6a0fc7db7c74.jpg)
Зірка святкового столу: рецепт дуже бюджетного салату королівська Мімоза
У дитинстві багатьох українців без салату Мімоза не обходилося жодне застілля. Тому Мімоза стала особливою стравою, яка навіює лише приємні спогади. Якщо сьогодні хочеться поласувати цим салатом, його можна приготувати на новий лад.
Главред дізнався, як подати Мімозу по-новому. Про це у TikTok розповіла українська блогерка Діана Куліковська.
Королівська Мімоза - рецепт
Інгредієнти:
Варимо моркву, яйця та картоплю. На фользі викладаємо тонким, але щільним шаром натерті моркву, яйця та картоплю. Кожен шар підсолюємо та змащуємо майонезом.
Далі на край полоскою викладаємо тунець та подрібнену цибулю. Скручуємо всі інгредієнти у рулет і замотуємо у харчову плівку. Відправляємо Мімозу у холодильник на кілька годин, після чого можна куштувати.
Смачного!
Дивіться відео, як приготувати королівську Мімозу:
@diana_kulikovska "Королівська Мімоза"- бюджетний, проте красивий салат? Всі овочі відварити і наткрти на дрібну терку. Тільки цибуля сира. Просолювати кожен шар і змащувати майонезом. Краще дати постояти салату в холодильнику, але якщо поспішаєте, можна подавати вже! Салат виходить дуже ніжний і смачний! #рецепти#салат#салат#рецептсалату#святковийсалат♬ оригінальний звук - diana_kulikovska
Вас може зацікавити: