/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fc95458a59decef6f51b02eb3a541e169.jpg)
Смак дитинства: як приготувати печиво "через м'ясорубку"
Печиво. / © instagram.com/jb_foodphoto
Якщо у вас вдома досі лежить стара м’ясорубка — не поспішайте ховати її на далекі полиці. Для багатьох печиво з м’ясорубки - спогади з дитинства. Бабуся прокручувала його просто на очах. Воно виходило хрумке, ніжне і дуже ароматне. Рецепт випічки дуже простий і легкий у приготування.
ТСН.ua підготував рецепт від кулінарки Лілії Цвіт.
Інгредієнти
-
200 г вершкового масла,
-
550 - 600 г борошна
-
2 ч.л розпушувач
-
100 г майонезу
-
160 г цукру
-
3 яйця
Приготування
-
До просіяного борошна додайте масло і розпушувач. Перетріть масу до борошняної крихти.
-
Після цього додайте яйця, цукор і майонез. Замішуємо густе, еластичне тісто.
-
Пропускайте тісто через м'ясорубку без ножа та обрізайте ножем бажаний шматок.
-
Викладіть печиво на деко та поставте до розігрітої духовки.
-
Випікайте печиво за температури 180 градусів 20-30 хвилин.
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →