/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fb7b1775abd2de595e7e05956820a205b.png)
Забудьте про "Шубу": салат "Імперія" зірве всі компліменти за святковим столом
Салат "Імперія": рецепт (фото з сайту "Господинька")
Він буде мати привабливий вигляд на святковому столі і неодмінно сподобається всім гостям. Рецептом поділилися на сайті “Господинька”.
Інгредієнти
- відварений буряк
- 3-4 шт.
- варені яйця
- 4-6 шт.
- чорнослив
- 150 г
- твердий сир
- 100 г
- волоські горіхи
- 100 г
- заморожений зелений горошок
- 100 г
- сіль, перець
- за смаком
- майонез
- за смаком
Процес приготування:
-
Відварений буряк натерти на крупній терці, підсолити, додати мелений чорний перець. Добре перемішати, поділити на дві рівні частини і одну викласти першим шаром в кільце діаметром 20 см. Зробити майонезну сіточку.
-
Другим шаром йдуть варені яйця, які також потрібно натерти, але на дрібній терці. Змастити майонезом.
-
Потім рівномірно викласти чорнослив, а зверху натертий твердий сир і горошок (якщо немає замороженого, можна взяти консервований). Змастити майонезом.
-
Останній шар друга половина буряка. Перед подаванням зробити сіточку з майонезу і посипати подрібненими волоськими горіхами. Поставити в холодильник на кілька годин, але краще на ніч.
Смачного!
СТО / © iStockЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →