/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F3e616f5a015852c6e1e2fc1ae0adb068.png)
Святкове меню: рецепт салату "Мімоза" з секретним інгредієнтом
Салат сподобається гостям / © Фото з відкритих джерел
Салат «Мімоза» — це популярна святкова страва. Кожна господиня має свій рецепт. Однак простий інгредієнт може додати пікантності та смаку.
Салат «Мімоза» зі скумбрією
Інгредієнти:
-
філе скумбрії гарячого копчення — 300 г
-
картопля відварна — 300 г
-
морква відварна — 300 г
-
чотири яйця
-
цибуля ріпчаста — 1 шт.
-
сир твердий — 200 г
-
майонез, оцет, сіль
Спосіб приготування
Картоплю і моркву відваріть, остудіть, почистьте і натріть на крупній тертці у дві різні тарілки. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте, залийте оцтом, перемішайте і залиште на 10 хвилин.
Сир натріть на середній тертці. Яйця відваріть круто, розділіть на білки й жовтки, натріть на дрібній тертці на різні тарілочки. Філе скумбрії дрібно наріжте, видаліть кісточки, якщо вони вам трапляться.
На тарілці встановіть кулінарне кільце. Покладіть шар картоплі, покрийте майонезом. Зверху розподіліть мариновану ріпчасту цибулю.
Розкладіть шарами, покриваючи кожен майонезом, скумбрію, білки яєць, моркву і сир. Посипте верх жовтками і прикрасьте кропом за бажання.
Поставте салат до холодильника на 2 години, потім зніміть кулінарне кільце і подавайте на стіл.
Раніше ми писали про те, як приготувати салат «Мімоза»в лаваші.
Starlink / © Getty Images
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →